Honor Club -sovellusta ja yksityisyyttä koskeva seloste


Honor Club on tuote (palvelu), jonka tarjoaa Huawei Technologies Duesseldorf GmbH, Huawein Saksassa rekisteröity tytäryhtiö, jonka kotipaikka on osoitteessa Hansaallee 205, D-40549 Düsseldorf, Germany (jäljempänä "me" tai "Huawei").

1 Mitä tietoja keräämme sinusta?

Keräämme ja käytämme osana Honor Club -sovellusta henkilötietojasi vain tässä selosteessa kuvattuihin tarkoituksiin. Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tietoja, joiden avulla Huawei voi tunnistaa sinut käyttäjänä.

Keräämme ja käsittelemme seuraavia tietoja:

   ·  Laitetiedot, kuten laitteen malli.

   ·  HUAWEI ID -tiedot, kuten profiilikuva ja lempinimi, jotta voit näyttää ne viesteissä, kommenteissa, tykkäyksissä jne.

Honor Club -sovellus tarvitsee Internet-yhteyden ja oikeudet käyttää Galleriaa, kameraa ja tallennustilaa, jotta se voi tarjota edellä mainitut palvelut.

2 Miten käytämme tietojasi?

Käytämme henkilötietojasi voidaksemme tarjota sinulle tilaamasi palvelut ja täyttää sopimusvelvoitteet. Tietojasi käsitellään, jotta voit käyttää tuotetietoja ja laitteen käyttämistä koskevia vinkkejä ja niksejä sekä EMUI-foorumia kommentteihin ja keskusteluihin.

Huawei käyttää lisäksi henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin oikeutettujen tarkoitusperien mukaisesti:

  - Markkinointi: Käytämme laitteen tunnistetta, laitemallia, käyttöjärjestelmää ja versiota sekä järjestelmäkieltä kampanjoiden edistämiseen.

   Sinulla on oikeus vastustaa edellä mainittua käsittelyä, kuten kohdassa 5 (3) kuvataan.

Hankimme Honor Club -sovelluksessa seuraavat henkilötiedot Facebookista, Twitteristä ja Googlesta: profiilikuvasi ja lempinimesi. Edellä mainittuja tietoja käytetään nopeaan kirjautumiseenHonor Club -sovellukseen Facebook-, Twitter- ja Google-tilejä käyttäen.

Honor Club -sovellus voi käyttää käyttäjätietojen analysointiin Google Analyticsia, Google Inc:n tarjoamaa web-analytiikkapalvelua. Google Inc:n pääkonttori sijaitsee osoitteessa 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA.

Honor Club -sovelluksen vierailutietojasi (evästeitä) käsittelemällä Google Analytics voi määrittää, onko kyseessä uusi tai palaava käyttäjä, ja tallentaa tiedot Googlen palvelimiin Yhdysvalloissa.

Lisätietoja Google Analyticsin henkilötietojen käsittelystä saat Googlen tietosuojakäytännöstä: https://support.google.com/analytics/answer/6004245.

Voit estää Google Analyticsiä käsittelemästä vierailutietojasi muokkaamalla selainasetuksia. Tämä voi kuitenkin poistaa tietyt toiminnot käytöstä verkkosivustolla. Voit estää Google Analyticsiä käsittelemästä vierailutietojasi lataamalla seuraavista linkeistä laajennuksen ja asentamalla sen selaimeesi: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Jos aktivoit IP-osoitteen salauksen verkkosivustolla, Google lyhentää IP-osoitteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen osapuolina olevissa valtioissa. IP-osoitteesi lähetetään vain poikkeustapauksissa ja Google lyhentää sen Yhdysvalloissa sijaitsevissa palvelimissa. Google käyttää näitä tietoja Huawein puolesta arvioidessaan verkkosivuston käyttöä, laatiessaan raportteja verkkosivujen toiminnasta ja tarjotessaan muita verkkosivuston toimintaa ja Internetin käyttöä koskevia palveluita verkkosivuston tarjoajalle. Google ei liitä selaimesi IP-osoitetta Google Analyticsin käytön yhteydessä mihinkään muuhun Googlen hallussa olevaan tietoon.

3 Kuinka kauan pidämme tietojasi tallennettuna?

Emme säilytä henkilötietojasi kauemmin kuin mitä tässä lausunnossa määriteltyihin tarkoituksiin tarvitaan. Kun säilytyskausi päättyy, poistamme tai anonymisoimme henkilötietosi, jolleivat lait ja määräykset toisin määrää.

Henkilötietosi tallennetaan Honor Club -sovelluksessa, kunnes HUAWEI ID poistetaan.

Kun poistat tilisi, vastaavat henkilötiedot poistetaan, mukaan lukien HUAWEI ID, lempinimesi ja profiilikuvasi.

4 Jaammeko tietojasi?

Tietojen paljastaminen oikeudellisiin vaatimuksiin ja liiketoimiin liittyen

Huawei voi luovuttaa tietojasi oikeudenkäyntiä varten tai toimivaltaisen viranomaisen pyynnöstä sovellettavan lainsäädännön mukaisesti tai oikeudenkäynnin tai oikeudenkäyntiprosessin yhteydessä.

Tietojasi voidaan paljastaa myös osana yritysten fuusiota, hankintaa, pääoman myyntiä (kuten palvelusopimukset) tai palvelun siirtoa Huawei-konsernin sisällä tai toiselle yritykselle.

5 Mitkä ovat oikeutesi ja vaihtoehtosi?

Sinulla on seuraavat oikeudet ja vaihtoehdot:

  (1) Henkilötietojen käyttöoikeus

   Voit käyttää perustietoja, kuten profiilikuvaa ja lempinimeä, HUAWEI ID:n tilikeskuksessa.

   Voit myös siirtyä kohtaan Honor Club > Minä tarkistaaksesi pisteet, viestit, kysymykset, vastaukset, tilannekuvat, seuraajat ja seurattavat, kommentit, yksityiset viestit ja järjestelmätiedot.

  (2) Poista henkilötiedot

   Voit ottaa yhteyttä järjestelmävalvojaan tai ylläpitäjään poistaaksesi viestin tai kommentin Honor Club -sovelluksesta.

   Voit myös poistaa henkilötietosi poistamalla tilisi HUAWEI ID:n tilikeskuksesta.

  (3) Hylkää tietyt ominaisuudet

   Honor Club -sovellus lähettää sinulle uutisia ja tietoja ilmoituspaneelissa. Jos haluat lopettaa tällaisten viestien vastaanottamisen, siirry kohtaan Minä > Asetukset ja poista ominaisuus käytöstä.

  (4) Päivitä henkilötiedot

   Voit päivittää henkilötietosi seuraavasti: anna HUAWEI ID:n tilikeskus Honor Club -sovelluksen käyttäjäkeskuksesta kosketa profiilikuvaa siirtyäksesi henkilötietojen näyttöön ja määritä sitten profiilikuva, lempinimi, sukupuoli, etunimi, sukunimi ja syntymäaika.

  (5) Hyväksyntäsi poistaminen

   Voit kirjautua Honor Club -sovelluksen käyttäjäkeskukseen, napsauttaa Älä hyväksy -painiketta ja poistaa suostumuksesi valitsemalla OK.

6 Kuinka voit ottaa meihin yhteyttä?

Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai ehdotuksia oikeuksistasi rekisteröitynä henkilönä tai Huawein suorittamasta henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan osoitteessa: fi.support@hihonor.com.

Pääkonttorimme osoite: Hansaallee 205, D-40549 Düsseldorf, Germany.

Jos uskot, että Huawei ei käsittele henkilötietojasi tämän selosteen tai sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti, voit tehdä valituksen sen alueen tai maan tietosuojaviranomaiselle, jossa Huawei Technologies Duesseldorf GmbH sijaitsee.

7 Miten päivitämme tätä lausuntoa?

Jos henkilötietojesi käsittelyssä tapahtuu muutoksia, ilmoitamme etukäteen tällaisista muutoksista sopivilla menetelmillä ja ajallaan, kuten push-ilmoituksella.

Viimeisin päivitys: 16. maaliskuuta 2018

TÄRKEÄÄ: Tämä tietosuojaseloste on Honor Club -sovelluksen tietosuojaseloste. Lisätietoja on osoitteessa Huawein kuluttajaliiketoiminnan tietosuojaseloste.