HONOR CLUB -TIETOSUOJASELOSTE

HONOR Club –palvelu on Huawei Technologies Oy:n (Finland) (jäljempänä ”me”, ”Huawei”, ”Palvelu” tai ”HONOR Club”) ylläpitämä keskustelufoorumi, jossa yhteisön jäsenet voivat muun muassa jakaa sisältöjä, kuten kuvia, arvosteluja, sovelluksia, teemoja ja vinkkejä teknologian käyttöön.

Huawei Technologies Oy (Finland) toimii rekisterinpitäjänä henkilötietojen käsittelyn osalta. Yrityksen toimisto sijaitsee osoitteessa Läkkisepäntie 23, 00620 Helsinki.

Kunnioitamme yksityisyydensuojaasi ja toteutamme kaikki tarvittavat toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi.

Jos olet alle 16-vuotias, tarvitset huoltajasi suostumuksen HONOR Club –palvelun käyttämiseksi.

1. Mitä tietoja keräämme sinusta?

Käsittelemme henkilötietoja tässä tietosuojaselosteessa kuvattuihin käsittelytarkoituksiin. Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tunnistettavissa olevaan yksilöön liittyviä tietoja.

Käsittelemme seuraavia tietokategorioita HONOR Clubin jäsenistä:

- Verkkotunnisteet, kuten IP-osoite;

- Käyttäjätiliin liittyvät tiedot, kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero, postiosoite, käyttäjänimi, profiilikuva ja HUAWEI ID;

- Asiakaspalveluun ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot;

- Käyttäjän palveluun tuottamat sisällöt ja muut tiedot, kuten kommentit, kysymykset ja palaute.

2. Henkilötietojen käsittelytarkoitukset

Käsittelemme henkilötietoja HONOR Club –palvelun tarjoamiseksi sekä siihen liittyvään yhteydenpitoon. Henkilötietoja käsitellään myös erilaisten palkintojen ja tuotenäytteiden toimittamiseksi HONOR Clubin jäsenille sekä tilastolliseen analyysiin HONOR Club –palvelun kehittämiseksi.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste on HONOR Club –palvelusopimus. Henkilötietojen toimittaminen on edellytys palvelun täysimääräiselle jäsenyydelle. Kun käsittelemme henkilötietoja tuotenäytteiden toimittamiseksi tai tilastolliseen analyysiin, oikeusperuste on oikeutettu etumme. On Huawein liiketoiminnallinen intressi kehittää palvelua ja ymmärtää asiakkaiden mieltymyksiä sekä tarjota laadukkaita yhteisöpalveluita kuluttaja-asiakkaille.

3. Henkilötietojen säilytysajat

Säilytämme henkilötietoja vain tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Säilytysajan päätyttyä poistamme tai anonymisoimme henkilötiedot, ellei voimassa oleva lainsäädäntö edellytä toisin.

Säilytämme henkilötietoja niin kauan, kun sinulla on voimassa oleva käyttäjätili HONOR-club palvelussa. Kun poistat käyttäjätilin, kaikki siihen liittyvät tiedot poistetaan.

4. Henkilötietojen siirrot ja luovutukset

HONOR Club –palvelu tuotetaan Huawei Technologies S.R.L:n avustuksella. Kyseinen Huawei Techonlogies Oy:n sisaryhtiö toimii henkilötietojen käsittelijänä ja meidän ohjeiden mukaisesti. Saatamme ajoittain käyttää myös muita kolmansia osapuolia tai alihankkijoita HONOR Club –palvelun tuottamiseksi. Kaikki alihankkijat tai kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietoja Huawei Technologies Oy:n (Finland) lukuun ja meidän ohjeidemme mukaisesti. Sovimme henkilötietojen käsittelystä tietojenkäsittelysopimuksella jokaisen alihankkijan tai kolmannen osapuolen kanssa.

4.1 Henkilötietojen luovutukset kolmansille osapuolille

Kun lähetämme tuotenäytteitä HONOR Club –palvelun yhteydessä, luovutamme yhteystietosi, kuten osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, postinumeron ja nimen logistiikka- ja kuriiripalvelulle näytteiden toimittamiseksi sinulle. Yhteystietojen luovutus on edellytys näytteiden toimittamiseksi.

Saatamme joutua luovuttamaan henkilötietoja viranomaisille, kun tähän on laissa säädetty edellytys tai velvoite.

Yrityskauppojen tai liiketoimintoja koskevien muutosten yhteydessä saatamme luovuttaa henkilötietoja hankkivalle osapuolelle kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

5. Rekisteröidyn oikeudet

5.1 Oikeus saada pääsy henkilötietoihin

Sinulla on oikeus tietää, mitä henkilötietoja käsittelemme sinusta ja saada kopio niistä. Voit myös tarkastella tietojasi ja viestejäsi profiilisivultasi.

Jos haluat kopion sinua koskevista tiedoista, voit ladata sen kirjautumalla HONOR Club –tilillesi HUAWEI ID:llä. Klikkaa profiilikuvaasi sivun oikeasta yläkulmasta. Sen jälkeen klikkaa profiilisivullasi näkyvää suurempaa profiilikuvaasi siirtyäksesi Huawei-tilikeskukseen. Siirtymällä asetukset-välilehteen ja valitsemalla ”Pyydä tietojasi” voit valita, mistä palveluista haluat tiedot ja ne toimitetaan sinulle sähköisesti.

5.2 Oikeus poistaa sinua koskevat tiedot

Sinulla on oikeus poistaa sinua koskevat henkilökohtaiset tiedot.

Kirjauduttuasi sisään HONOR Club –palveluun HUAWEI ID:lläsi, siirry profiilisivullesi klikkaamalla nimimerkkiäsi sivun oikeasta yläkulmasta. Tämän jälkeen klikkaa profiilikuvaasi siirtyäksesi Huawei-tilikeskukseen. Kirjaudu uudelleen sisään ja valitse ”Asetukset”-välilehdestä kohta

Jos haluat poistaa ainoastaan HONOR club –jäsentilin, voit olla yhteydessä meihin tietosuojalomakkeen avulla.

5.3 Oikeus oikaista sinua koskevat tiedot

Sinulla on oikeus oikaista sinua koskevat henkilökohtaiset tiedot.

Kirjauduttuasi sisään HONOR Club –palveluun HUAWEI ID:lläsi, siirry profiilisivullesi klikkaamalla nimimerkkiäsi sivun oikeasta yläkulmasta. Tämän jälkeen klikkaa profiilikuvaasi siirtyäksesi Huawei-tilikeskukseen. Kirjaudu uudelleen sisään ja siirry ”Henkilökohtaiset tiedot”-välilehdelle

Jos haluat oikaista muita tietoja, voit olla yhteydessä meihin tietosuojalomakkeen avulla.

5.4 HUAWEI ID-Tilin lakkauttaminen

Kirjauduttuasi sisään Huawei-tilikeskukseen HUAWEI ID:lläsi, valitse asetukset-välilehdeltä ”Poista tili” lakkauttaaksesi HUAWEI ID:si.

Huomaathan, että kun tili on lakkautettu, sitä ei voi enää käyttää tai palauttaa. Et myöskään voi palauttaa henkilötietojasi HONOR Club –palvelusta, Huawei-palveluista, kolmannen osapuolen sovelluksista tai peleistä.

5.5 Oikeus vastustaa käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä erityisen henkilökohtaiseen tilanteeseen liittyvistä syistä. Oikeus koskettaa henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu oikeutettuun etuumme.

5.6. Oikeus rajoitta käsittelyä

Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä, kun kyseenalaistat henkilötietojen käsittelyn laillisuuden tai tietojen oikeellisuuden tai kun olet osallisena oikeusprosessissa ja tarvitset henkilötietoja oikeudellisen vaateen esittämiseksi, laatimiseksi tai puolustamiseksi.

6. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai ehdotuksia liittyen rekisteröidyn oikeuksiin tai henkilötietojen käsittelyyn, voit olla yhteydessä meihin tietosuojalomakkeen avulla.

Tietosuojavastaavan yhteystiedot: DPO Office, Huawei Technologies Duesseldorf GmbH, Hansaallee 205, D-40549 Düesseldorf, Saksa.

Toimitathan meille kattavat tiedot ja yksityiskohtaiset tiedot liittyen pyyntöösi sekä yhteystietosi, joiden avulla olemme yhteydessä sinuun, mikäli tarvitsemme tarkempia tietoja.

Mikäli Huawein henkilötietojen käsittely ei mielestäsi tapahdu tämän tietosuojaselosteen tai sovellettavien lakien mukaisesti, sinulla on oikeus tehdä valitus paikalliselle tietosuojaviranomaiselle.

7. Tietosuojaselosteen päivittäminen

Kun päivitämme tietosuojaselostetta, pyrimme ilmoittamaan siitä asianmukaisesti sähköisiä kanavia hyödyntäen.

Päivitetty: 17. syyskuuta, 2019

Lisätietoja Huawein henkilötietojen käsittelystä voit lukea seuraavasta linkistä:

Huawein kuluttajaliiketoiminnan tietosuojalausunto